Download AVG AntiVirus Free 2016.16.71.7598 gratis

detaljer

  • Sats:
  • Licens type: Freeware
  • udgave: 2016.16.71.7598
  • Dato Opdateret: JUN-10-2016
  • Udvikler: AVG Technologies.
Download AVG AntiVirus Free 2016.16.71.7598 gratis screenshot

AVG Anti-Virus Free er et velkendt program, som beskytter brugeren imod computertrusler, der findes i systemet, og som samtidig forhindrer de trusler, der cirkulerer på internettet i at antaste computeren.

Blandt de mange alsidige funktioner som programmet indeholder, kan vi nævne styrken af den scanning, som programmet udfører på hele systemet. Analysen fortages i dybden på alle de udvalgte områder, hvad enten det er på din harddisk eller på bærbare enheder. Processen kan også afbrydes og derefter genoptages på et mere passende tidspunkt.

Derudover indeholder programmet indstillinger til gennemsøgningen af computeren. Du kan bestemme, nøjagtigt hvornår denne procedure udføres.

Selvom der findes mere og mere ondartet software hver eneste dag, behøver du ikke bekymre dig. AVG Anti-Virus Free opdateres periodisk med de seneste virusdefinitioner over internettet. Dette betyder, at det altid er forberedt på at gå op imod nye farer.

Endelig har alle de, som har deres computersikkerhed på tankerne, en ny og magtfuld ven til at hjælpe dem. Programmet hedder: AVG Anti-Virus Free.

Gratis Download